Presentation av bloggen

Bloggen Seniorvinklat

Ämnen som bloggen handlar om syns i listan Blogginnehåll.

Bloggen har dock inte några begränsningar vad gäller ämnesval utan kan förändras.

Det här är ingen digital dagbok utan ett medel för att publicera inlägg om saker som roar mig och som jag vill fördjupa mig i, sprida kunskap om samt för att kommunicera och utbyta erfarenheter med andra bloggare.

På gång + datum är aktuella inlägg med kortfattade notiser eller reflektioner om blandade ämnen som var för sig inte fyller ett helt blogginlägg. Dessa inlägg kan ha blivit inaktuella och även en del länkar kan ha slutat fungera.

Hoppas du som besökare och förhoppningsvis följare hittar något att bli engagerad eller inspirerad av.

Bloggaren

Jag är uppvuxen och yrkesverksam i Stockholm. Numera som pensionär bosatt på Ekerö där jag också tillbringat min barndoms somrar.

Har studerat statsvetenskap och har grafisk utbildning.

Som yrkesverksam har jag varit både statligt och kommunalt anställd, men mestadels har jag varit egen företagare inom den grafiska branschen.

Mina intressen ligger åt det kulturella hållet och jag är även mycket road av inredning och att odla växter i kruka på balkong (tidigare radhustäppa numera balkong).

Är förtjust i fransk och italiensk mat och kultur och är också en fan av engelsk fotboll samt läser förutom en del litteratur flera dagliga tidningar såväl svenska som utländska.

Är en stor estet och mycket kreativ. Bloggen ligger mig varmt om hjärtat och tar stor del av min tid.

Välkommen till min blogg!