Presentation av bloggen

Bloggen

Ämnen som bloggen handlar om framgår bäst av mina kategorier.

  • Hem & Hushåll
  • Inredning & Design
  • Kultur & Media
  • Livsstil & Hälsa
  • Mode & Kosmetik
  • Platser & Resor
  • Trädgård & Natur

alla med underkategorier (se längst ned till höger).

Bloggen har dock inte några begränsningar vad gäller ämnesval utan kan förändras.

Det här är ingen digital dagbok utan ett medel för att publicera inlägg om saker som roar mig och som jag vill fördjupa mig i, sprida kunskap om samt för att kommunicera och utbyta erfarenheter med andra bloggare.

Hoppas du som besökare och kanske följare hittar något att bli engagerad eller inspirerad av.

Bloggaren

Jag är kvinna och senior, uppvuxen och yrkesverksam i Stockholm. Numera som pensionär bosatt på Ekerö.

Har studerat statsvetenskap och har grafisk utbildning. Som yrkesverksam har jag varit både statligt och kommunalt anställd, men mestadels har jag varit egen företagare inom den grafiska branschen.

Mina intressen ligger åt det kulturella hållet och jag är även mycket road av att odling i radhustäppan. Är förtjust i fransk och italiensk mat och kultur och är också en fan av engelsk fotboll samt läser flera dagliga tidningar såväl svenska som utländska.

Är en stor estet och mycket kreativ. Bloggen ligger mig varmt om hjärtat och tar stor del av min tid.

Kategorin På gång just nu ….

På gång just nu... är en serie återkommande men inte regelbundna inlägg om vad som är, har varit eller kommer att bli aktuellt.

Inlägggen är kortfattade notiser om blandade ämnen som var för sig inte fyller ett helt blogginlägg.

På gång just nu – inläggen är dock färskvara och småningom kan en del ha blivit inaktuellt och även länkar kan ha slutat fungera.

Bloggannonser

Detta är en wordpress-blogg med businesspaketet. Jag driver dock ingen business med bloggen utan använder andra fördelar med ”paketet”.

Förutom tillgången till det stora utrymmet på 200 GB ger det möjlighet till många verktyg och utvecklingsmöjligheter med anpassade tillägg, SEO-verktyg och teman samt mer avancerad teknik.

Eftersom man måste betala extra för detta har jag valt att låta Google lägga in annonser i bloggen för att förhoppningsvis kunna täcka kostnaderna för paketet. Ett annonsklick kan ge bloggen från ett par öre till några kronor.

Hoppas du som besökare inte uppfattar annonserna störande och hindrar dig från att följa bloggen. Förhoppningsvis har du kanske till och med lite glädje och nytta av någon annons.

Välkommen!