Om

A senior woman’s lifestyle blog about how to achieve the quality of life by literature, places, nature, home & households, gardening & potting, fashion & style, beauty tips for senior women and other things that may engage and/or inspire.

.. min tillvaro med fokus på sådant som höjer livskvalitén: litteratur, platser, natur, hem & hushåll, krukodling utomhus, mode & stil, skönhetstips för äldre kvinnor och annat som kan engagera och/eller inspirera.

Bloggen har dock inte några begränsningar vad gäller ämnesval utan kommer, liksom livet, att efter hand förändras över tid.

Är pensionär och är född, uppvuxen och haft mitt yrkesverksamma liv i Stockholm, men tillbringat somrarna på Ekerö där jag numera är bosatt. Delar bostad och hushåll med min syster. Vi är nyblivna ägare till ett litet radhus och fyller vår vardag med renoveringsarbeten och trädgårdsplanering.

Ibland skriver jag eller rekommenderar ett företag eller en produkt som jag uppskattar och kan rekommendera. Jag arbetar inte med sponsrat material. I så fall upplyser jag om att materialet är sponsrat.

Många inlägg från min tidigare blogg Bloggskiftet har jag överfört hit.

eva_m_hellstrom@telia.com

 

[Redigera]