Etiketter

,

Har ägnat mig åt att gallra bland gamla trådar och garner. Inbillar mig alltid att de kan komma till användning. De har legat i ”kreativa lådan” där jag samlar sådant jag tror jag kan komma att ha användning av. Men nu har de legat där alltför länge och åker ut. Ja bara till uthuset utifall jag ångrar något! Ofta är det ju så att så fort man kastat något upptäcker man dagen därpå att precis det skulle man behöva just nu.

Så kom jag till mormors gamla spetsar – avsedda till lakan!!! Där satte jag stopp. Blev alldeles vemodig och nostalgisk. Sådant arbete gallrar man inte. Frågan är och den har jag funderat på i många år vad kan man använda dem till och vad kan man skapa med dem?

020pxpm

Min mormors gamla spetsar och och andra minnen

Denna lätt hysteriska samling av trådar och garner har jag nu kastat. Det svider lite för det ligger en hel del handarbeten bakom.

013pxpm003pxpm

011px