Site icon Seniorvinklat

På gång just nu – 30 september 2018

Hösten är en härlig årstid med alla rotsaker, skaldjur, frukter och svamp att njuta av.

En film man inte vill missa
I veckan hade filmen Nothing like a dame premiär och fick lysande recensioner. De fyra adlade legendariska skådisarna  Judi Dench, Maggie Smith, Eileen Atkins och Joan Plowright dricker te, pratar minnen och slänger käft. Finns endast på biograferna ännu.

Väggdekoration i stället för tavla
Efter att ha kastat ut inte bara en hel del böcker utan även två höga bokhyllor blev det väldigt tomt på väggen bakom. Funderar på att åtminstone tills vidare dekorera väggen med en världskarta. Finns många att välja på kolla på bimago.

Rosälskare
En hemsida för alla rosälskare att njuta av är David Austins.

Fågelmatbord
Börjar bli dags att mata fåglarna igen. Behöver ett nytt matbord. Hittade detta märkliga när jag sökte på webben, som jag inte tänker köpa.

Stilren och enkel fågelmatare. Fågelmataren monteras med hjälp av den dubbelsidiga sugproppen på utsidan av fönstret. Mataren har ett dräneringshål och tål maskindisk. Sugproppen är svart så att fåglarna ska se den och förhindras att flyga in i mataren. Finns på Designtorget för 179 kr.

Fjärrstyrda ledljus
Kunde bara inte låta bli att köpa dessa på Claes Ohlson:). Så bekvämt att kunna släcka ljusen med ett enda klick från soffan.

Nya rutiner 
Har numera en liten dammtrasa liggandes vid PC:n, skrivaren, kablar och alla andra elektroniska attiraljer som alltid behöver dammas.

Gallrar foton i det digitala bildarkivet som en daglig rutin så det inte samlas för mycket.

Konstaterat
att Julafton infaller på en måndag i år!!!

Undran
Som WordPressbloggare ombeds man aktivera en ny redigerare Gutenberg på bloggen. Har någon? Törs någon? Vet någon något?


Exit mobile version