Site icon Seniorvinklat

På gång just nu – 2 september 2018

Matlagning på bästa sätt
Professional secrets är en sida jag gärna vill rekommendera. De professionella kockarna lär ut sina bästa tips om hur man skall bära sig åt när man väljer, förvarar, förbereder, lagar och serverar mat i sitt eget kök. Alla har något att lära här.

Elektronikförsäkring
När en bloggvän berättade att hon tappat sin iphone i gatan och den gått sönder och var oreparabel kollade jag om min hemförsäkring omfattar elektronik. Det gjorde den – naturligtvis så när som på självrisken förstås. Sedan vet man ju hur det är att ha med försäkringsbolag att göra…

Grönland
På Play/Ur går nu en serie i fyra delar Drömboende på Grönland. Jag har sett den första delen om hur man har det i huvudstaden Nuuk med ca 17 000 invånare. Blev minst sagt förvånad. Trodde kanske inte att grönländarna fortfarande bodde i igloos, men så här flott! Mycket sevärt.

Höstbyxor
Är numera lycklig ägare av ett par bruna manchesterbyxor med resår i midjan. Blir snyggt med sjalen jag håller på och stickar. Nu kan hösten komma, men just nu känns det som sådant väder man hade önskat sig i somras.

Exit mobile version