Bästa hantverkshjälpen

Plötsligt händer det! Man lyckas få tag i en hantverkare som är villig att hjälpa en. Dessutom en som är snäll, hjälpsam, pålitlig och mycket duktig och har det där lilla extra.

Ekerös lokaltidning Mälaröarnas Nyheter har en serie där lokala företagare får berätta om sin verksamhet.

Där läste vi om Andreas som under sina år som vitvaruinstallatör märkt hur stort behov det är av hantverkare för mindre jobb och smarta lösningar.

Andreas gjorde slag i saken och öppnade eget. Han jobbar över hela Stockholm men bor på Ekerö.

Vi själva har förgäves försökt anlita hjälp men blivit avvisade med motiveringen “vi åtar oss inte små jobb”. Det dröjde inte länge förrän Andreas kom hit och vi gick igenom vad vi ville ha gjort.

Tjänstvilligt och med glatt humör fixade han allt vi behövde hjälp med. Han skaffade även material som behövdes och föreslog lösningar vi inte själva tänkt på.

Andreas åtar sig gärna till exempel målerijobb, byte av eldosor, ytskiktsrenovering, fixar innerdörrar, lister och traditionella hantverkstjänster.

De gamla slitna köksbänkarna blev som nya efter Andreas behandling och målning. Snygg färg till kaklet!

Andreas skjutsade oss till det stora varuhuset och hjälpte oss välja disk- och tvättmaskin. Han fraktade hem varorna, installerade dom och dessutom körde han de gamla till återvinningen.

Här har han spikat upp tavlor, tallrikshylla och sänggavlar.

Här packas bilen med de gamla vitvarorna med assistans av hans pappa Rolf lika rar och hjälpsam han också.

Kanske skall tillägga att kostnaden var helt OK.

Andreas hemsida Gr8 Service

30 thoughts on “Bästa hantverkshjälpen

 1. Pingback: Bästa hantverkshjälpen - Bloggfeed

 2. Anonym

  Tusen tack för dom fina orden 🙏🏼
  Har varit en ära att få jobba hos er.
  Ses snart igen 🙂 Andreas Gr8 Service Sthlm

 3. Grattis till att ha hittat just rätt hantverkare, som kunde hjälpa er med så mycket, befrielsen är påtaglig, då de fraktar allt det utbytta till tippen. ,

 4. Men vilken bra idé av Andreas att starta ett sånt företag. Det finns massor med människor som behöver hjälp med småjobb som dessa. Det finns fortfarande människor som tänker rätt. Det var den mest positiva texten jag har läst idag. Tack för det, Eva (och Andreas). Ha en trevlig ny vecka nu när allt är fixad.

  1. Ja men visst är det en jättebra idé. Det var verkligen en lättnad att få hjälp av Andreas. Man märker ju bara på kommentarerna att det finns ett stort behov av mindre hantverkstjänster.
   När vi tidigare t ex hörde oss för om vitvaror fick vi till svar att de kunde leverera och installera dem till en extra kostnad, men att ta med sig de gamla var helt otänkbart – inte ens mot betalning!!!
   Nu fick vi nytt och blev av med de gamla på en och samma dag. Toppen!
   Hoppas du också får en fin midsommarvecka!

  1. Anonym

   Wow, tack snälla för all positiv feedback.
   Tror stenhårt på min idé, och är så glad över dom fantastiska människorna man får träffa och hjälpa.

  2. Andreas har inga problem att ta sig till Täby om du behöver hjälp med något. Syrran och jag har ju inte FB, men har läst om oss på hans hemsida. Visst är det rart att nämna oss!
   Som sagt tveka inte att anlita honom.

 5. Men … vilken oerhörd lycka att hitta en sådan hantverkare och som ställer upp på det fantastiska viset. Jag blir alldeles varm och glad av att läsa ditt inlägg. Jag har nu bokmärkt hans sida. Tack Eva för ditt inlägg om Andreas!

  1. Tack själv Anita. Ja det var verkligen lycka att träffa Andreas. Vet inte riktigt var du bor, men han har säkert inga problem att ta sig till dig om det skulle behövas.
   Ha det så bra!

   1. Jag bor i Södertälje och såg på hans hemsida att han hade hela Storstockholm där Södertälje ingår så det är nog inga problem. Inget behov just nu men det kan komma tidigare än man anar.

   2. Intressant att du bor i Södertälje. Visste inte att fanns så otroligt vackra områden där som du visar på dina bilder.
    Tror inte det är några problem för dig att få hjälp av Andreas om du skulle behöva.

 6. Det låter ju som en dröm! Grattis! Och tack för att du delar med dig. Den där länken sparas omedelbums! 🙂 👍
  Andreas har verkligen hittat ett vinnande koncept!

  1. Anonym

   Tack alla underbara ni, följ mig gärna på Facebook ni som har 🙏🏼
   Önskar er alla en trevlig midsommar och långhelg.

   Andreas Gr8 Service Sthlm

 7. (Hej min kommentar tycks inte blivit publicerad – kanske dyker den upp. Skriver igen.)
  Grattis Eva och stort tack för tips! Det låter som en dröm med en sådan hantverkare! 🙂

Kommentera