Höstsol över Drottningholmsparken

Några bilder från en promenad i Drottningholmsparken med klar luft, solsken,  blått vatten, grönt gräs och brungula höstlöv på marken.
Klickbara bilder

 

009aaaa


 

34 thoughts on “Höstsol över Drottningholmsparken

 1. Fantastiskt vackra bilder Eva! Den med skuggränderna vid stranden kan jag titta länge på, likaså fågel-v:et med trädspeglingarna, långskuggorna i engelska parken och… Faller för alla.

  1. Så roligt att just du tycker det. Det var ju tacksamma motiv och perfekt väder. Dessutom ansträngde jag mig lite extra. Hoppas du får en fin helg!

   1. Tack det samma Eva! I morgon ska vi fira äldsta dottern som fyllde år för snart två veckor sedan. Men först gravarna.

 2. Vilka vackra bilder! De senaste fyra dagarna var verkligen kanooon, lite för kalla för min smak med det var ju soligt! Så väl behövligt nu när mörkret faller på så tidigt.

  1. Tack Beate! Vädret har varit underbart de senaste dagarna, men -håller med- lite väl kallt. Vi får värma oss med lite fina fotbollsmatcher i helgen!!!

  1. Kul att du tycker det. Ja det är underbart att promenera där. Hoppas du också får en fin helg! Svampen är väl dock nästan slut nu, eller?

   1. Trattkantareller finns i all fall här … plus lite annat, som vinterskivling, streckmusseron och frostvaxskivlingar 🙂

 3. Franska Fikon

  Inser att jag nog inte varit på Drottningholm sedan jag flyttade till Skåne för 39 år sedan… Förr for vi ofta dit ut för att promenera och när jag var barn åkte jag skidor där. Måste tydligen besökas nästa gång jag är i huvudstaden….

 4. Så härliga bilder. Var länge sen jag var där, det är verkligen vackert.
  Tack snälla Eva för rofyllda fina höstliga bilder! Vilket trevligt inlägg! 🙂

Kommentera