21 reaktioner på ”Frostig vinterskrud

 1. Härliga vinterfoton!
  Ser att många har töväder – här är det faktiskt minusgrader än, snön ligger kvar och vi får just nu lite påfyllning. Inga mängder men dock lite snö. Jag gissar att det blir väldigt halt med tanke på att vi också haft tö några dagar här i mellandagarna.

  Gilla

   1. Jag funderar lite på det där med bildstorlek. Jag tror att man kan ha dem större i bildserien utan att de ”äter” mer av tilldelningen. Det finns en funktion där man väljer hur stora bilderna ska visas.

    Liked by 1 person

 2. Fantastiskt fina bilder att titta på inifrån en varm lägenhet. Gillar speciellt fotot med speglingarna! Du verkar ha mindre snö på vissa ställen än vad vi har här i Täby. Vägarna är snöfria, men i skogen tvärsöver gatan och på innergården ligger det lite vitt kvar, tyvärr blandat med is.
  Gott slut och gott nytt till dig!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s