21 thoughts on “Frostig vinterskrud

 1. Härliga vinterbilder!😊 Här är det mellan 5-10° grått och trist. Vi hade visserligen en vit Jul med 1 cm snö men den försvann på juldagen.

  1. Tack! Verkar inte bli någon vit Nyårsafton. Man får vara tacksam över att julen i alla fall blev vit. Ha en trevlig nyårskväll och Gott Nytt År!

 2. Härliga vinterfoton!
  Ser att många har töväder – här är det faktiskt minusgrader än, snön ligger kvar och vi får just nu lite påfyllning. Inga mängder men dock lite snö. Jag gissar att det blir väldigt halt med tanke på att vi också haft tö några dagar här i mellandagarna.

  1. Tack Anne! Då får ni säkert en vit Nyårsafton och det blir väl fint. Det blir troligen svårt med väglaget när det fryst på. Det gäller att ta det försiktigt.

 3. Så vackert när naturen är pudrad med “florsocker”, behövs egentligen inte mer än så för att tillvaron ska bli lite ljusare.
  Önskar dig ett gott slut och ett gott nytt bloggår 2019! 🙂

  1. Tack Meggie! Visst är det så. Det behövs så lite för att det skall bli ljusare. Önskar även dig ett gott slut och ett gott nytt år!

   1. Jag funderar lite på det där med bildstorlek. Jag tror att man kan ha dem större i bildserien utan att de “äter” mer av tilldelningen. Det finns en funktion där man väljer hur stora bilderna ska visas.

 4. Fantastiskt fina bilder att titta på inifrån en varm lägenhet. Gillar speciellt fotot med speglingarna! Du verkar ha mindre snö på vissa ställen än vad vi har här i Täby. Vägarna är snöfria, men i skogen tvärsöver gatan och på innergården ligger det lite vitt kvar, tyvärr blandat med is.
  Gott slut och gott nytt till dig!

Kommentera