Collage av silke – kokonger och tråd

I min kreativitetslåda har länge funnits några märkliga tussar av tunna trådar och små puppor. Så vitt jag förstår måste detta vara silkeskokonger och rå silkestråd.

Har aldrig kunnat hitta på vad jag skall använda detta till. En dag hittade jag tre små ihopspikade högar av pinnar och tänkte att detta kanske kunde bli något.

014pm640

Så här blev det. Konstverk? Tveksamt, men nu ligger tråden inte längre i en låda:)


 

 

25 reaktioner på ”Collage av silke – kokonger och tråd

 1. Det är väl ett fint konstverk. Speciellt i jämförelse med så mycket annat som kallas konstverk idag men som ingen vettig människa kan förstå sig på. Jag gillar din ide här. Fortsätt så!

  Gillad av 1 person

 2. Du är så himla duktig – och pysslig! Dina – vad det nu är – ÄR konstverk. Å som du säger, grejerna ligger inte i lådor längre utan har blivit perfekta utsmyckningar och dammsammlare 😉

  Gillad av 1 person

  1. Dammsamlare var ordet:) Så blev det ju underlag för ett blogginlägg också. Tack Beate du är suverän på att kommentera många bloggar och din positiva attityd till allt och alla är så uppmuntrande.

   Gilla

   1. Typiskt, kanske tar du fram dem i ljuset en vacker dag. Ibland kan man se med nya ögon. Jag håller på med en monsterstor textil vepa i återbruk. Packade ner den när sommaren kom men snart ska den fram igen. Det arbetet måste få ta plats…

    Gillad av 1 person

 3. Så kreativt Eva! Underbara konstverk, helt i min smak. Men de ska ses nära, tycker jag, så att man kan känna lite varsamt på dem och beundra nyanserna. Så vackra.

  Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.