Collage av silke – kokonger och tråd

I min kreativitetslåda har länge funnits några märkliga tussar av tunna trådar och små puppor. Så vitt jag förstår måste detta vara silkeskokonger och rå silkestråd.

Har aldrig kunnat hitta på vad jag skall använda detta till. En dag hittade jag tre små ihopspikade högar av pinnar och tänkte att detta kanske kunde bli något.

014pm640

Så här blev det. Konstverk? Tveksamt, men nu ligger tråden inte längre i en låda:)


 

 

25 thoughts on “Collage av silke – kokonger och tråd

 1. Det är väl ett fint konstverk. Speciellt i jämförelse med så mycket annat som kallas konstverk idag men som ingen vettig människa kan förstå sig på. Jag gillar din ide här. Fortsätt så!

 2. Håller med Blomstermams – jag tycker du absolut lyckats bra och kan annat kallas konst så har du sannerligen gjort ett riktigt konstverk (eller tre) 🙂

 3. Du är så himla duktig – och pysslig! Dina – vad det nu är – ÄR konstverk. Å som du säger, grejerna ligger inte i lådor längre utan har blivit perfekta utsmyckningar och dammsammlare 😉

  1. Dammsamlare var ordet:) Så blev det ju underlag för ett blogginlägg också. Tack Beate du är suverän på att kommentera många bloggar och din positiva attityd till allt och alla är så uppmuntrande.

   1. Typiskt, kanske tar du fram dem i ljuset en vacker dag. Ibland kan man se med nya ögon. Jag håller på med en monsterstor textil vepa i återbruk. Packade ner den när sommaren kom men snart ska den fram igen. Det arbetet måste få ta plats…

   2. Den visar jag så klart när den är färdig…såvitt jag fortfarande bloggar! Hur den än blir får den allt hänga på platsen den är tänkt för. Mitt på väggen i vår lilla matsal.

   3. Det är annars väldigt intressant att se pågående arbete. Snälla! Klart den skall hänga på paradplats.

 4. Så kreativt Eva! Underbara konstverk, helt i min smak. Men de ska ses nära, tycker jag, så att man kan känna lite varsamt på dem och beundra nyanserna. Så vackra.

  1. Roligt att du tycker det. De är faktiskt fina att känna på. Hade hoppats att skulle bli vackrare med det materialet.

 5. Men åh så vackra! Älskar den blå.
  Jag avundas er kreativa människor som får för sig att – och KAN – göra sånt där. Sådan glädje för alla. =)

Kommentera