Veckans ord – hårig

Detta är ett inlägg i gemsweeklyphotochallenge med veckans temaord hårig som en utmaning att tolka på eget vis. Sanna håller i bloggutmaningen och sätter oss på prov med ett temaord för varje vecka.

Här finns också veckans övriga bidrag och även de ord som finns att tolka under årets alla veckor. Utmaningen är att med bild och text tolka ordet. Alla är välkomna att vara med och tolka orden på sitt sätt.

En hårfager perukmakare på Drottningholmsteatern i färd med att spraya en hårig peruk till aftonens föreställning.

DSCN5938pm

 

26 reaktioner på ”Veckans ord – hårig

 1. paulamerio

  Perfekt tolkning, ibland önskar jag att jag hade en vacker peruk, så man slapp se sitt eländiga trista hår. Sen tänker man på alla som av olika anledningar inget hår har, o så skäms man…

  Liked by 1 person

 2. Fyndig tolkning. Peruker är något jag önskade mitt hett som ung, kul att klä ut sig. Fick en av pappa med långt ljust vackert hår, den har jag kvar och idag är det barnbarnen som gillar den, själv håller jag mig till eget hår.

  Mycket bra tolkning av hårig.
  Kramiz

  Gilla

 3. Hahaha! Vilket roligt bidrag till temat:-) Peruken är onekligen hårig, men väldigt liten;-)

  PS. Kul att du gillar min rapportering från fotbolls-VM. Å du, misströsta inte, turneringen har ju precis börjat. Att ligga ungefär ”mitt i” är bra. Tro mig, jag har varit med ett tag;-) Brukar alltid vara på topp i början, sedan går det åt helvete;-) DS.

  Liked by 1 person

 4. Så smart, läcker situationsbild! Inte alltid man har turen att få syn på nåt sånt.

  Kommer att tänka på människor med peruk. Min mamma efter hennes hjärnblödning och två stora operationer när hon bara var drygt femtio år. Min väninna efter hjärntumören. Och så den unga flickan som var allergisk mot sitt eget hår. Men de flesta bärs nog av skådespelare, tack och lov.

  Liked by 1 person

 5. bjorgnin

  Heisann, en original løsning på utfordringen, kul! .. vi har alle våre ulike minner om parykker, min hadde jeg for utkledning, men den havna i søpla når sønnen min fikk beskjed om å rydde av farmor…
  Ha fine sommerdager ;:OD).

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s