Sommarsalladspotpurri

Voilà – några goda fräscha salladstallrikar

…med ägg, bacon, räkor och oliver som huvudingredienser

…med körsbärstomater, svensk isbergssallad och olivolja

…med hjärtsallad och plommontomater

…med tomat, färsk svensk lök och vinaigrette

…med paprika, hjärtsallad och avocadoolja

…med färska fikon

 

21 reaktioner på ”Sommarsalladspotpurri

 1. Åhh vad gott nu blev jag hungrig.. Jag älskar alltihop utom en sak (Fikon) varför jag inte gillar dom vet jag inte men som sagt sallader i alla former och varianter är så gott..
  Vet inte om det är min dator som fått värmeslag men jag kan inte klicka på gillar det står bara och tuggar för testa senare..

  Gillad av 1 person

   1. Kan fortfarande inte klicka gilla med stora datorn det började häromdagen vet inte vad som hänt och jag börjar bli duktigt less på allt tjat om cookies överallt hur många gånger måste man godkänna skiten varför räcker det inte med en gång på ett och samma ställe..och sen har vi allt tjat överallt om alla nya regler och allt vad det nu är dom har blivit helt fnoskiga.. jag får snart godkänna och acceptera saker överallt än vad jag hinner blogga och kommentera mycket tröttsamt 😦

    Gillad av 1 person

   2. Någon måste göra något åt detta. Det kan inte fort sätta så här. Jag vet inte heller vad det är jag säger OK till. Kan inte något politiskt parti ta itu med detta?

    Gillad av 1 person

 2. Vi äter också sallad på femte dagen idag, det har varit räksallad och tonfisksallad. Bra att få lite tips, bacon kanske kan bli en ingrediens framöver. Vad fräscht du har lagt upp det på vackra blåvita tallrikar och fotat så snyggt. Sallader gör sig bra på bild med alla sina färger.

  Gillad av 1 person

 3. paulamerio

  Sallader smakar gudomligt gott nu i värmen. Men fikon, nej tack. Jag föredrar helst en fetaost-tomat-lök-ruccola-sallad med svarta oliver. Då blir jag lycklig. Vore glad också om jag kunde tappa aptiten när det är så varmt, men icke sa nicke. Nog suger det i tarmen hur hett det än blir..

  Gillad av 1 person

  1. Det låter också gott. Sallader går verkligen att variera. Måste medge att jag inte heller märker att aptiten blir sämre i värmen, men törs knappt säga det…

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s