Veckans temaord – Bubbla

Detta är ett inlägg i gemsweeklyphotochallenge med veckans temaord bubbla som en utmaning att tolka på eget vis. Sanna håller i bloggutmaningen och sätter oss på prov med ett temaord för varje vecka.

Här finns också veckans övriga bidrag och även de ord som finns att tolka under årets alla veckor. Utmaningen är att med bild och text tolka ordet. Alla är välkomna att vara med och tolka orden på sitt sätt.

Smöret bubblar i pannan

002pm

Vattnet bubblar i fontänen

20151012_112138pm

Fiskarna bubblar i havet

DSCN1705pm

37 reaktioner på ”Veckans temaord – Bubbla

 1. Tänk vad mycket bubblor det finns om man tittar nära. Några är givna och andra tänker man inte på. Smöret i pannan till exempel – gyllene vackert bubbel. Fiskbubblarna ger trevliga associationer!

  Liked by 1 person

 2. Vilken varierad bubbelsamling här hos dig. Läckert! Det roliga är att dina associationer till ”bubbla” är sådana jag inte ens tänkt på. Älskar Sannas temaord:-) Min favo får bli smöret, då du fick till nästan en ”fullmåne” där i stekpannan;-)

  Liked by 1 person

   1. Det stod på SvT-appen i går. Ett långt och utförligt reportage om någon väderblockering vid Grönland. Vet inte hur meteorologen fick till det, men våren dröjer. Hade mardrömmar om det inatt.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s