Veckans temaord – Frukt

Gott med en frukt i detta fruktansvärda vinterväder.

Detta är ett inlägg i gemsweeklyphotochallenge med veckans temaord frukt som en utmaning att tolka på eget vis. Sanna håller i bloggutmaningen och sätter oss på prov med ett temaord för varje vecka.

Här finns också veckans övriga bidrag och även de ord som finns att tolka under årets alla veckor. Utmaningen är att med bild och text tolka ordet. Alla är välkomna att vara med och tolka orden på sitt sätt.

Bilderna är tagna genom ett fönster.015pm017pm

 

 

 

34 reaktioner på ”Veckans temaord – Frukt

 1. Så bra bild! Klart att trasteman (för visst är det en björktrast) måste få sig ett skrovmål när den visar sig så tidigt på våren. Här dröjer det nog nästan 2 månader innan vi ser någon trast hoppa omkring i fjolårsgräset. Då först har nog snön börjat tina bort. / Allt gott!

  Liked by 1 person

 2. bjorgnin

  Heisann, det er ikke bare vi tobeinte som setter pris på frukt. Vår hund elsker både appelsiner og epler. Vi hadde en katt for noen år tilbake som spiste slangeagurk! Ho satt på to og holdt bitene mellom frampotene.
  Nydelige bilder av fuglen som spiser eplet!

  Gilla

 3. paulamerio

  Men så kul med en större fågel som äter vid bordet. Eller kanske på grenen. Oavsett så har den fått en god fruktstund! Jag skulle mata fåglarna med de flesta frukter för jag gillar inte dom själv så mycket. Men det finns undantag förstås, clementiner och kiwi o melon på sommaren.

  Liked by 1 person

   1. paulamerio

    Njae, jo visst är det hälsosamt, men jag ersätter frukten med grönsaker istället, o hoppas få i mig lika mycket vitaminer genom dem och bären som jag älskar, både blåbär och jordgubbar förutom hallonen då.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s