39 reaktioner på ”Bär – Veckans temaord

 1. Den bär nog inte så länge till. Här hos oss såg jag i väderappen att det skall vara plusgrader hela februari ut, och sedan är det ju vårmånad 🙂 Men jag gissar att anden bara är glad för det, så att den kan simma omkring fritt igen.

  Liked by 1 person

  1. Men det är ju underbart om det blir vår snart. Nu är man trött på vintern. Bara barnen får det fint på sportlovet så kan vintern lägga av tycker jag. Ja anden gillar nog bättre att simma runt i stället för att stå på ett isflak.

   Gilla

 2. Det var då en ny infallsvinkel på ”bär” som jag absolut inte tänkt på. Efter 3,5 plusgrader idag och rent allmänt en otroligt varm vinter har vi inte haft några bärande isar här i närheten av Täby. Men jag har läst många artiklar om skridskoåkare som ramlat i vattnet efter att ha gett sig ut på sjöarna.

  Liked by 1 person

 3. För min del bryr jag mig inte om ifall isen bär eller brister. Skulle aldrig våga mig ut på isen på någon sjö i alla fall. Kan idag inte förstå hur jag åkte bil på isen till sommarhuset ute i skärgården för mer än 40 år sen. Litade blint på ortsbefolkningen som själva åkte där med traktor. Och det hände ju ingenting heller. Idag skulle jag aldrig vågat.
  Ingrid

  Liked by 1 person

 4. paulamerio

  Fin tolkning, isen bär eller bär inte. Om den inte bär är det smart att ha vingar så man snabbt och säkert kan ta sig därifrån utan att bli våt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s