Egendesignad mössa och halsduk

Mössa och halsduk med modell och mönster som jag hittat på själv. Vintern nalkas förhoppningsvis slutet snart, men jag är i alla fall stolt över att jag fick ihop det till slut. Trots den felaktig beskrivningen och alla gånger jag repade upp. Ganska coolt, va!? Tack för allt engagemang! Särskilt till Brittkarolina, som hjälpte mig att försöka klura ut mönstret, men som också gick bet på det.

Tidigare inlägg : 1. Hopplös mösstickare och 2. Mösstickning – hur gick det?

 

29 reaktioner på ”Egendesignad mössa och halsduk

 1. Jättekul och grattis, skönt att du har grejat det helt själv, härliga färger och du möter ingen med samma mössa och halsduk. Hoppas nu att det blir ett par grader under noll några dagar så du verkligen får hålla öronen varma. Hälsningar Britta

  Liked by 1 person

 2. Skitsnygg mössa och halsduk! Det var (nästan) värt allt pysslande tycker jag. Gillar färgerna skarpt! Å med tanke på hur kallt det ska bli på måndag blev dom klara precis i rätt tid.

  Liked by 1 person

 3. Det blev väl bra! Skönt när något, man är nära att ge upp, faktiskt blir klart OCH är användbart! Mössa är snygg o har härliga färger. Om några dagar flyger jag till södra Thailand för att hälsa på min son med familj som bor och jobbar där. Då behöver man ingen yllemössa, vill jag lova. Så ikväll har jag testat sommarkläder till packningen men ute är det minus tre här vid Sydkusten..

  Liked by 1 person

  1. Lyckliga du. Att åka från Sverige nu måste kännas fint. Så roligt för dig att få hälsa på sonen med familj. Önskar dig en trevlig resa och semester. Hoppas du visar bilder därifrån sedan. Bon voyage!

   Liked by 1 person

 4. Hej Eva! Så roligt att jag hittade dig genom Ankis bildblogg! Jag är din gamla kollega Gunilla Åhman från Jusek, om du kommer ihåg. Jag började som assistent till Lars Merkel, efter Monica, sen blev det lönestatistik och annat. Du och jag brukade prata om vedermödor med hörapparater och medlemsstatistik bland annat. 😉 Så kul att du har en blogg du också! Den ska bli spännande att följa, och se vad som hänt i ditt liv sen du pensionerade dig. Stor kram! 🙂

  Liked by 1 person

  1. Hej Gunilla. Blev alldeles tagen nu. Minns dig mycket väl. Du var verkligen en frisk fläkt på Jusek. Där ser man vad som kan hända när man lägger ut bilder på sig.

   Gilla

 5. Läser att du har kämpat med mössan men så mycket roligare att du lyckades får den klar och så fin! Garnet känns lite retro, allt går igen. Jag hittade en tröja som jag hade stickat till min dotter för… hiskeligt många år sedan med samma stil. Nu fick du ju mössa och halsduk klara lagom till köldknäppen! Snyggt och bra jobbat!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s