14 reaktioner på ”Gott Nytt År

 1. Gott Nytt År till dig med:-)
  Du verkar vara en lika stor fotbollsfreak som jag! Tack för tablån. Nu är det bara att skaffa C-More ser jag.

  På mitt jobb organiserar vi ett litet annorlunda fotbollstips. Jag administrerar inte det väldigt omfattande Excel-arket, men jag uppdaterar det och skriver mina kommentarer från fotbollssoffan både på bloggen och via mejl till de tävlande. Ja, det är bara att hoppas att Carola som håller i administrationen orkar ett år till. Jag gör det definitivt!

  Hör av dig om du vill vara med. Det kostar visserligen en hundring, men är hur kul som helst:-)

  Vi kanske kan höras lite längre fram!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s