Gems weekly photo challenge 52 Veckans ord – Selfie

God fortsättning på det gamla året och Gott Nytt önskar Eva på Seniorvinklat. Hoppas på fortsättning av Gemsweeklyphotochallenge som ordnas av Sanna. En kravlös bloggfotoutmaning där man varje vecka har ett temaord man får veta i förväg och som man tolkar på sitt eget sätt.

 

020 - Kopiapm

34 reaktioner på ”Gems weekly photo challenge 52 Veckans ord – Selfie

  1. Jättekul att se dig! Selfies är otroligt lyckad tycker jag. Dessutom tror jag att jag har sett dig någonstans förut. Är kass på namn, men väldigt bra på att känna igen ansikten. Men jag kan inte komma på just nu var jag har sett dig, eller om du ”bara” liknar någon annan. Jag kommer kanske på det…

    Liked by 1 person

  2. En sådan superfin selfie – kul att få se hur en del av bloggarvännerna ser ut här.
    Alla har ju inte tolkat på samma sätt, dvs alla vill av olika anledningar inte visa sitt riktiga jag – men det var just DE bilderna jag såg fram emot hela året 🙂
    Gott nytt år!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s