13 reaktioner på ”Löven har fallit nu

  1. Tack för påpekandet! Jag trodde de skulle bli klickbara, men kollade inte. Har inget fotoredigeringsprogram och använde mig av det enklare PickMonkey. Tydligen bättre att använda sig av WP:s eget collagealternativ. Så får det bli i fortsättningen.

   Liked by 1 person

   1. Jo vi går väl mot det mörkaste med stormsteg, sen finns det hopp om ljus igen. Men av någon anledning känns det alltid som det går fortare mot mörkret och sen blir det lite segt när en väntar på ljuset 😉

    Gilla

 1. Där såg det verkligen ”naken” ut – på träden alltså. Å vilken ”lövmatta” det blev på gräset. Om det är någon som krattar ihop alla löv, så tycker jag väldigt synd om den personen, speciellt då det har regnat hela dagen idag och löven troligen är extremt tunga och slippriga. Härliga höstbilder från den 7 december.

  PS. Träden på ”min” innergård har faktiskt några löv kvar. Vissa är till och med fortfarande gröna. Även gräsmattorna är förvånansvärt gröna. DS.

  Liked by 1 person

  1. Våta löv är jobbigt att kratta. Jag har faktiskt varit förvånad över hur länge löven har suttit kvar på träden i år. Till och med på björkar som normalt börjar tappa löv ganska tidigt.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s