Glad måndag 27 nov 2017

Glad måndag önskar jag med detta julklappstips till bloggare som tillbringar alltför mycket tid framför skärmen!!! Ett timglas på 60 min eller kanske 15 min för att påminna om tiden och inte bli sittandes för länge.

Fler julklappstips som passar att ge till en kvinnlig senior hittar du under den röda flickan i kolumnen till höger.

006pm
159 kr kostar det stora glaset i denna butik.

18 reaktioner på ”Glad måndag 27 nov 2017

  1. Pingback: Glad måndag! 27-11-2017 | Debutsky's Blog – Inne i huvudet på en författare

  2. Hahaha! Timglaset på 60 minuter låter vettigt. Det på 15 minuter skulle bara få mig att bli nervös, alternativt får mig att få dåligt samvete. Tror att jag bloggar ungefär en timme per dag – kommenterar alltså. Att skriva ett inlägg tar nog – äsch. Tror jag tar tid imorgon hur länge jag egentligen sitter framför datorn. Läser ju tidningar också och…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s