Stressiga fotbollskvällar

Jag älskar fotboll. Igår kväll blev det stressigt igen, som det blir vissa veckor, när flera matcher spelas samtidigt i Champions League och det gäller att bestämma sig för vilken match man skall se. Ja, vi har Viasats alla sportkanaler.

audience-1866738_1920
Foto Pixabay

Matcherna går samtidigt – åtminstone börjar de samtidigt, men sedan kan naturligtvis matchtiden variera. Reklaminslagen visas också samtidigt så det går inte att gå över till en annan match när ”det är klart grabben ska diska” börjar hojta i reklaminslaget.

Det var nog inte bara vi som hade svårt att välja bland de matcher som spelades igår onsdag. Hade bestämt oss för att koncentrera oss på en match och inte zappa mellan kanalerna.

Men det blev som jag befarat ett enda hoppande mellan fyra matcher. Men kul var det i alla fall.

Basel (med Alexander Fransson) slog till de flestas häpnad United med 1-0. Gissa om de var glada. De hade väl ingen väntat sig. Men vi fick i alla fall se Z på plan i en kvart. Några mål gjorde han alltså inte, men såg ut att vara i den form han skryter om att han är. Den mannen upphör aldrig att förvåna en.

Atletico Madrids 2-0 mot Roma var Griezmanns förtjänst. Man saknar Totti som slutat (han satt i publiken).

7 mål mot 1 dundrade suveräna PSG in mot Celtic. Gillar PSG fortfarande. Man har lärt känna många av spelarna under Z:s tid och de är som gamla bekanta. Lustig i Celtic skadade sig tråkigt nog.

Mitt älskade Juve spelade 0-0 mot Barcelona.

Klara för åttondelsfinal i Champions League är:
Bayern München, Manchester C, PSG och Tottenham.

De lag som återstår och kan kvala in i omgång 5 är:
Barcelona, Basel, Besiktas, Chelsea, Juventus, Liverpool, Manchester U, Porto, Real Madrid, Roma, Sevilla, Sjachtar, Donetsk

Ute är:
Anderlecht, Celtic, Feyenoord

Och i kväll blir det Östersund – Zorja Lukansk förstås!!!!!

 

15 reaktioner på ”Stressiga fotbollskvällar

 1. Fotboll har inte lyckats fånga mig, jag förstår nog helt enkelt inte grejen. Å andra sidan ska jag inte skylla fotbollen för det, jag tycker egentligen ingen sport är kul att se på TV utom en – och det är skidskytte. Fråga mig inte varför, sån är jag 🙂

  Gilla

 2. Precis som du är jag också en ”fotbollsfreak”, har till och med spelat själv. Vi har några Viasat-kanaler, men kom mig aldrig för att kolla vilken match de visade. Kollade Basel-Man Utd.. Jodå, Zlatan slutar aldrig att förvåna och Mourinho verkar tro på honom. Mindre roligt för stackars VNL, men även han matchas förvånansvärt klokt av ”The Special One”.

  Spelade Buffon i Juve igår kväll? Han var ju helt knäckt efter förlusten mot Sverige och spelade inte ligamatchen i helgen.

  PS. Sagan Östersund verkar aldrig ta slut. Helt UNDERBART! Ännu bättre är att det inte är ett storstadslag. DS.

  Liked by 1 person

 3. Tack för uppdatering! Knappt jag hinner läsa nyheterna. Skyller på varierande kvalite på wifi!
  Östersund har blivit nytt favoritlag – så välförtjänt att de gått vidare 👏👏👏👏
  Mycket zappande blir det! Varför inte? Ibland är den matchen man bestämt sig för att verkligen ha stenkoll på alldeles för tråkig. Då är det bra att kunna byta. Fotboll är bäst ⚽️⚽️

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s