Etiketter

Jag älskar fotboll. Igår kväll blev det stressigt igen, som det blir vissa veckor, när flera matcher spelas samtidigt i Champions League och det gäller att bestämma sig för vilken match man skall se. Ja, vi har Viasats alla sportkanaler.

audience-1866738_1920

Foto Pixabay

Matcherna går samtidigt – åtminstone börjar de samtidigt, men sedan kan naturligtvis matchtiden variera. Reklaminslagen visas också samtidigt så det går inte att gå över till en annan match när ”det är klart grabben ska diska” börjar hojta i reklaminslaget.

Det var nog inte bara vi som hade svårt att välja bland de matcher som spelades igår onsdag. Hade bestämt oss för att koncentrera oss på en match och inte zappa mellan kanalerna.

Men det blev som jag befarat ett enda hoppande mellan fyra matcher. Men kul var det i alla fall.

Basel (med Alexander Fransson) slog till de flestas häpnad United med 1-0. Gissa om de var glada. De hade väl ingen väntat sig. Men vi fick i alla fall se Z på plan i en kvart. Några mål gjorde han alltså inte, men såg ut att vara i den form han skryter om att han är. Den mannen upphör aldrig att förvåna en.

Atletico Madrids 2-0 mot Roma var Griezmanns förtjänst. Man saknar Totti som slutat (han satt i publiken).

7 mål mot 1 dundrade suveräna PSG in mot Celtic. Gillar PSG fortfarande. Man har lärt känna många av spelarna under Z:s tid och de är som gamla bekanta. Lustig i Celtic skadade sig tråkigt nog.

Mitt älskade Juve spelade 0-0 mot Barcelona.

Klara för åttondelsfinal i Champions League är:
Bayern München, Manchester C, PSG och Tottenham.

De lag som återstår och kan kvala in i omgång 5 är:
Barcelona, Basel, Besiktas, Chelsea, Juventus, Liverpool, Manchester U, Porto, Real Madrid, Roma, Sevilla, Sjachtar, Donetsk

Ute är:
Anderlecht, Celtic, Feyenoord

Och i kväll blir det Östersund – Zorja Lukansk förstås!!!!!