Gems weekly photo challenge 47 Veckans ord – Godis

Denna bild har jag valt till temat Godis. Det är Sanna som håller i och organiserar denna roliga bloggutmaning. Du hittar alla trevliga medverkande och deras fantastiska bidrag här.

Färska fikon är bland de godaste godis jag vet. Kan användas i många efterrätter. Fikonmarmelad med en god dessertost är hur gott som helst.

20160731_151819pm

30 reaktioner på ”Gems weekly photo challenge 47 Veckans ord – Godis

 1. Ett utmärkt val till temat tycker jag! Minns första gången jag åt ”riktigt” färska fikon. Det var 2010 på Cypern. Vi satt i trädgården på en restaurang och restaurangägaren frågade om han fick plocka vår efterrätt direkt från trädet. Det fick han. Å såååååååå himla goda dessa fikon var.

  Gilla

 2. Helen

  Jätteläcker bild på fikonen. Om jag ska vara ärlig har jag aldrig smakat färska fikon vad jag minns. Det måste jag prova efter att ha läst detta.

  Gilla

 3. Hej! Nu har jag nog hittat rätt. När du kommenterat hos mig har jag klickat på ditt namn men på din presentation kommer ingen länk upp till din sida. Har du tänkt på det? Det är ju ett så fiffigt sätt att snabbt hitta till varandra.

  Vad gäller fikon gillar jag tyvärr inte det, fast jag önskat många gånger att jag gjorde det. Men så är det . Vackra är de i alla fall!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s