Glad Måndag – den 13 nov 2017

018pm

Glad blir man när man får börja med ett nytt pussel. Sedan en tid har jag fått fullkomlig noja på pussel. Har ett på gång hela tiden. Blev färdig med ett igår. Lika trött som jag hinner bli på det – lika mycket längtar jag att få börja på ett nytt.

 • Det är väldigt avkopplande att lägga pussel. Man blir totalt fokuserad på det.
 • Det är väldigt bra att ta till när TV- programmen blir alltför tråkiga och ointressanta eller reklaminslagen för långa.
 • Bra att ta till när man väntar på något eller någon; på att baket skall bli klart eller på hantverkaren som inte håller tiden.

Det är Carita som håller i bloggutmaningen GLAD MÅNDAG. Jag är debutant, men hoppas Carita fixar mitt inträde.

20 reaktioner på ”Glad Måndag – den 13 nov 2017

 1. Anki

  Visst är det kul med pussel! Barnbarnen och jag brukar lägga pussel tillsammans men det var länge sen jag la ett eget … nu blev jag lite sugen på det. 🙂

  Gilla

 2. Har stor glädje av pussel, finns det någon ”pusselrörelse”? Någon hemlig eller öppen grupp som byter pussel eller skickar vidare? Rätt som det är har man ett torn av askar som får gå till loppis och hur glada blir nya läggare om de märker att man slarvat bort en bit? Lägger man i en bekännelse i asken där något fattas? Undrar bara.

  Liked by 1 person

 3. Det fanns en tid i mitt liv då pussel faktiskt var en viktig del för avkopplingen. Nu har jag hittat annat att ”roa” mig med – men du har så rätt i att avkopplingsfaktorn med pussel är stor!

  Liked by 1 person

 4. Pingback: Glad måndag! 13-11-2017 | Debutsky's Blog – Inne i huvudet på en författare

 5. Jag hittade ett pussel hemma hos mig, som jag inte hade en aning om var det kom ifrån. Så en dag började jag försöka lägga det, men gav upp rätt snart. Det var alldeles för svårt. Kanske 500 bitar eller ännu mer. Jag sålde det för en 50-lapp.
  Hur stora pussel har du?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s