Gems weekly photo challenge 41 Veckans ord – Högt

Temat på denna veckas utmaning i Gems weekly photo challenge är Högt.

Högt
har man byggt Radisson Blu Waterfront HotelWaterfront Congress Centre and Building invid Stockholms Centralstation, men än så länge klarar Stadshusets gyllene tre kronor höjden om än med nöd och näppe.

009 - Kopia855px

pm

Fler bidrag finns på gemsweeklyphotochallenge

31 reaktioner på ”Gems weekly photo challenge 41 Veckans ord – Högt

 1. Anonym

  Stadshusets gyllene tre kronor, är det den lilla smala toppen till vänster om ”skrytbygget”? Åh, min kommentar visar nog hur väl jag känner till Stockholms stad. Jag är oförskämt lite bevandrad i huvudstaden, har knappt varit dit. Men har läst desto mer om dess historia och är ständigt uppdaterad om vad som händer där.
  Intressanta bilder du tagit!

  Gilla

 2. Stockholm Waterfront – jo, antingen älskar man det bygget eller också hatar man det. Diskussionerna har ju pågått sedan planeringsstadiet om man säger så. Själv älskar jag den fräcka och för konservativa Stockholm ganska vågade byggstilen.
  Gillar fotovinkeln skarpt och att du fick till en perfekt text till bilden:-)

  Gilla

  1. Stort tack bpz3. Har i och för sig inget emot Waterfront heller. Fasaden är snygg. Det är just härifrån (Cityterminalen) det blir lite snett så att säga. Man vill ju få till det lite fyndigt också…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s