Rutig virkning trevlig avkoppling

Min sommarvirkning skall bli ett litet sängskydd till fotändan av sängen. Mest som dekoration men även praktiskt om man tar sig en lur på dagen med bara fötter. Också en trevlig sysselsättning när man slötittar på TV eller bara vill koppla av en stund.

014pxpm

Blir snyggt till kudden…

017pxpm

Så här gör jag: virkar 30 cm breda “remsor” till önskad bredd och längd som jag sedan virkar ihop. 24 stolpar och 13 stolpar med en luftmaska emellan. De blir ungefär 9 cm breda rutor och remsan 36 cm.

Garnet är Jasmine 8/4 merc bomull. 60 gr tvätt.

Här finns alla färger:

020pxpm

 

4 thoughts on “Rutig virkning trevlig avkoppling

  1. Jag har sett att du har “gillat” något jag skrivit på min blogg Pensionär, nyss pensionär. Det känns postivt.
    Jag har läst lite slarvigt men bläddrat och tittat i din blogg och ser att det finns flera gemensamma intressen. Just nu har vi fullt hus med unga och gamla familjemedlemmar. Jag tänker läsa mer när det har lugnat ner sig! Kartor har vi gemensamt, trädgård, litteratur mm så vi ses igen!/Agneta

Kommentera