Sommarfräsch naturlig make-up för senior ladies

En lyxig hudcreme med färg, lite mörkare bryn och ny färg på läpparna ger en sommarfräsch look.

Med ålderns rätt behöver man bättra på hyn lite – gärna med en hudcreme som jämnar till huden och ger den fukt och lyster gärna med solskydd så här års. Som äldre vill man vara rädd om hyn och inte utsätta den för för mycket och för stark sol.

035pxpmmmmmmmm

Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream är en ny slags make up som är en kombinerad dagcreme och foundation. Solskyddsfaktor SPF 30, ger mycket fukt som är så viktigt för oss äldre samt med lätt till medel täckning. Passar alla hudtyper och ger huden fukt och gör den smidig. Den har funnits på marknaden ett tag och jag älskar den.

Mina favoritfärger som har ljus hy är vanilla. Buttercream är också snygg på sommaren då hyn blir lite brunare av solen vare sig man solat avsiktligt eller inte.

När jag beställde (på webben förstås) en ny tub nyligen kunde jag bara inte motstå ett nytt läppstift. Ett sådant som vårdar, ger en underbar diskret färg och som gör så mycket till sommarlooken. Bare Minerals Gen Nude Radiant Lipstick eftersom jag läst och hört så mycket gott om den. Är själv jättenöjd. Känns behaglig på läpparna, täcker lagom och är något krämig. Kitty var en jättefin färg som passade mig.

Ny ögonbrynspenna behövdes också och det blev Sensais. Den bästa ögonbrynspenna jag haft. Den är så smidig att använda – mjuk penna och brynen blir perfekta. Refill finns.

I leveransen (från SkinCity denna gång, annars är jag även kund hos Kicks) medföljde en del prover bland annat en ny variant av både hudcreme och superlätt foundation i ett. Laura Mercier’s Tinted Moisturizer. Den är alltså lite färgad (färgen på provet var nude) och med solskydd. Kan användas i stället för foundation om man inte vill se sminkad ut. Den är helt fantastisk och jag kan verkligen rekommendera den. Ger ett naturlig intryck, är lätt att applicera och känns behaglig i konsistensen. Hyn fick en jämnare ton och friskare look. Till den medföljde ett puder Laura Mercier’s Secret Brightening Powder

Man ryggar lätt för priserna. Men förutom hälsan och själstillståndet betyder utseendet en hel del. Det kan faktiskt få en att må bättre både till kropp och själ , eller hur?

obs! inlägget är ej sponsrat. Jag rekommenderar bara produkter jag själv har provat och är nöjd med.


 

Kommentera