Etiketter

, , ,

Follow my blog with Bloglovin

Här är min nya virkade sjal som egentligen inte är en sjal, inte en poncho och definitivt inte en tröja. Jag ville ha ett plagg jag kan svepa om mig när jag sitter i drag, är lite frusen eller behöver sätta på mig något när jag öppnar dörren. Sjalar har jag ett flertal. Det blir lätt ”liten gumma med sjal” och man måste hålla ihop den med armarna. En poncho eller tröja blir lätt för varmt efter ett tag. Jag vill kunna röra armarna fritt, vilket inte går med en sjal. Så då blev detta detta plagg som jag inte vet riktigt vad jag skall kalla.

Det är tre delar; ett ryggstycke och två framstycken som är ihopvirkade vid axlarna. Det sitter stadigt och faller inte ner om jag rör armarna. Det blir aldrig för varmt utan känns skönt och behagligt.

OK det kanske blir lite ”gumma” över den i alla fall. Det går liksom inte att bortse ifrån i min ålder ….