Brickbord med tidningsställ, te- och serveringsvagn, mm

Praktisk minimöbel att ambulera med

Behöver du som jag ofta resa dig upp när du slagit dig ner för en stunds avkoppling för att hämta glasögonen, tidningen, korsordspennan, fjärrisen till Tv:n eller radion eller bara ha en plats för kaffekoppen eller vinglaset som du kan ta med dig dit du går?

 

Jag har nu hittat den ultimata lilla möbeln för grejerna jag vill ha lätt åtkomliga när jag sitter ute på balkongen, i favoritfåtöljen eller i en annan vrå. Det är ett kombinerat brickbord/tidningsställ. En praktisk och snygg minimöbel som är lätt att bära med sig utan alltför stora åthävor till platsen man för tillfället vill vara på. Kan även användas som nattduksbord.

Den finns på Designtorget – ett ställe där man alltid hittar många både snygga och praktiska saker för hemmet. Det finns även en liten charmig serverings- tevagn på hjul om man vill kunna dra eller skjuta grejerna.

Tevagnen är 35 bred, 64 hög, 50 lång. Finns även i svart. Visst är den fin?!

Designtorget har flera andra små ”möbler”. Om man har behov av speciellt ett tidningsställ har de snygga sådana också.

Snygg inredningsdetalj som också är praktisk
Börjar bli dags att byta ut min svampkorg som länge tjänat som tidningskorg!!!

På Designtorget finns andra alternativ på småbord både exklusiva och praktiska – alla i supersnygg design. Trevliga att ge bort eller önska som present.