Lägga pussel – en trevlig avkoppling

Ett trevligt tidsfördriv inte bara i jultider är att ha ett pussel att koppla av med, som tidsfördriv när man är sjuk, fylla ut en tid i väntan på något eller helt enkelt att få känna tillfredsställelsen och lyckan av att söka, finna en bit efter färg, format eller mönster, hålla den ovanför, försiktigt lägga ner och trycka till och se och känna att det var rätt bit.

Vis av erfarenheten lägger jag numera pussel med endast mellan 500 – 800 bitar. Anledningen är inte att jag inte klarar eller har tålamod att lägga större pussel utan att det är så frustrerande att upptäcka att pusslet inte får plats på bordet och man måste överföra delar på brickor mm. Det blir aldrig bra. Här är några alster.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s