Stockholms auktionsverk on line

I ett tidigare inlägg berättade jag om min höststädning och att göra sig av med saker bl a böcker. Detta blev upphovet till till en sysselsättning som nu upptar alltför mycket av min tid. I samband med städningen och utrensningen bestämde jag mig för att gå in på Stockholms auktionsverk på nätet och kolla om några gamla prydnadsföremål som bara samlar damm kunde vara idé att sälja och naturligtvis om man kunde få något för dem. Höststädningen fick vänta…

Sagt och gjort och numera sitter jag fast vartenda lediga minut för att följa on lineauktionerna på Stockholms auktionsverk. Det är ett nöje att bara vara åskådare utan att aktivt delta. Man får se alla bud och ibland är det riktigt spännande att se vem av budgivarna som lägger slutbudet. Det finns en sluttid att följa och buden brukar hagla in mot slutet.

Köpa och sälja på on line auktion

Ett par kandelabrar jag aldrig tar fram fotograferade jag och mailade in för värdering. Fick ett trevligt svar jättesnabbt. Jag var välkommen att lämna in dem och fick ett utropspris.

Jag har inte kommit mig för ännu, men tänker lämna in dem nästa gång jag är i stan. Mindre föremål kan man lämna in på Nybrogatan 32 så behöver man inte åka ut till Frihamnen (om man bor i eller invid Stockholm vill säga).

Det kommer att bli så kul och spännande att följa auktionen av dem på nätet.

Kommentera